Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Ραφαέλας: «Το νιώθω… Μυρίζει θάνατος»

0
1088

«Πάλεψε, πάλεψα, παλέψαμε… Σας είμαι ευγνώμων, τώρα ας προσευχηθούμε να ξεκουραστεί».

Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια περιέγραψε πριν από λίγο στο Facebook η μητέρα της μικρής Ραφαέλας την κατάσταση με την υγεία της. Η Ραφαέλα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή από τον τον Οκτώβριο του 2014, όταν τραυματίστηκε (σε ηλικία 9 μηνών) βαρύτητα σε τροχαίο, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Η μητέρα της, Αντιγόνη Γάτου, έγραψε πριν από λίγη ώρα στο Facebook: «Είναι τρομερό…είναι απίστευτο…. να κρέμεσαι απο ενα μόνιτορ, να δεις έστω κάτι καλό…. Και μέσα σου ξέρεις…… Ξέρεις ότι μετράς αντίστροφα, ότι είναι οι τελευταίες στιγμές σου μαζί της, με το σπλάχνο σου!!!…. Τι έχουν δει αυτοί οι τοίχοι????…. Τι έχουν ακούσει????… Πόσα κρυφά ουρλιαχτά, σφίγγεις τα δόντια και πνίγεσαι… Το βουητό από τα μηχανήματα, τα φωτάκια και οι συναγερμοί οι μόνοι σύντροφοι…Το βλέμμα λύπησης από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σου ξεσκίζει τα σωθικά ακόμη πιο πολύ… απλώνουν το χέρι τους και σε χαϊδεύουν…και καταλαβαίνεις ότι το χάδι του γιατρού έρχεται όταν πλησιαζει το τέλος….. Ναι…από ώρα σε ώρα, από λεπτό σε λεπτό….το νιώθω….μυριζει θάνατος….
Παλεψε….παλεψα….παλεψαμε…..σας ειμαι ευγνώμων, τωρα ας προσευχηθουμε να ξεκουραστεί…».

Η κατάσταση της υγείας της μικρής χειροτέρεψε δραματικά προχθές, Τετάρτη 8 Μαρτίου. Τότε, η Αντιγόνη Γάτου είχε γράψει στο Facebook: «Χάνω το παιδί μου… Πλήρης ανεπάρκεια οργάνων… οξεία παγκρεατίτιδα, νεφρική ανεπάρκεια, η καρδιά με υποστήριξη φαρμάκων σταματάει να κάνει συσπάσεις, η μόλυνση προχώρησε στους πνεύμονες θα τοποθετήσουν καθετήρες…τοποθετήθηκε ήδη χίκμαν…Την κατάσταση τη χαρακτήρισαν εξαιρετικά βαριά κ μη χειρουργήσιμη…. Εκλιπαρώ μη μου γράφετε ίνμποξ, μόνο ένα κεράκι ζητάω….ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ…. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΗ ΔΟΥΛΗ ΣΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ…. Ο,τι πει ο Κύριος….».

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here