Δρ. Μιχ. Χρυσοστόμου: Μια συνέντευξη χωρίς ταμπού για την αισθητική γυναικολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

0
18524

Ο Δρ. Μιχάλης Χρυσοστόμου είναι απο τους πιο γνωστούς γιατρούς στην Πάφο με πολυετή πείρα στα θέματα που αφορούν τη γυναικολογία και πρωτοπόρος σε διάφορες πτυχές του επαγγέλματος διαχρονικά.


Απο τότε που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μέχρι και σήμερα που απεδικνύει μια ορμητική επιθυμία για μάθηση και συνεχίζει να εκπαιδεύεται με στόχο να προσφέρει τις γνώσεις του στην υπηρεσία της Γυναίκας με όλες τις τελευταίες μορφές εξέλιξης του επαγγέλματος.


Πρόσφατα ο Δρ. Χρυσοστόμου ολοκλήρωσε ένα νέο κύκλο μαθημάτων και συνεδρίων αποκτώντας τα απαιτούμενα πιστοποιητικά για την αισθητική γυναικολογία ή αλλιώς επανορθωτική γυναικολογία.

Ο γυναικολόγος μαιευτήρας Μιχάλης Χρυσοστόμου σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί απαντάει σε “καυτά” ερωτήματα που είναι ίσως ταμπού ακόμη στην κοινωνία μας.

Μιλάει αποκλειστικά στο PafosYGEIA.com για τα προβλήματα της γυναίκας στον οργασμό, για τη χαλάρωση του κόλπου και πως μπορεί αυτή να αντιμετωπιστεί, σχολιάζει την “μόδα της εποχής στο εξωτερικό” που είναι η αλλαγή στο χρώμα του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή και φυσικά μοιράζεται με τους επισκέπτες της σελίδας μας τα θέματα που έχουν να κάνουν με ότι απασχολεί τις γυναίκες σε σχέση με αυτό το “ευαίσθητο και λεπτό θέμα”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here